Рубрики | Nezařazené, Zprávy

Метки | , , , ,

Ubohost německých prodejných médií v plné kráse

24 srpna 2016, Radmila Zemanová-Kopecká

Německá média vytvářejí mýtus o naprostém propadu Ruska na Olympijských hrách 2016.  Toho Ruska, které porazilo plnou sestavu Německa, co do počtu získaných medailí, i když mu chyběla polovina týmu. O jakém propadu to píší německá média, když německý tým nedokázal „to ubohé“ Rusko porazit a mohl mu leda smutně a ublíženě koukat do zad? Ve své prodejnosti šly některé listy tak daleko, že vynechaly z medailové výslednice Rusko vůbec, jako například Blitz.

Bild - vysledky OHRusko prý bylo podle německých médií ubohým smolařem  Olympiských her v Riu. Ve skutečnosti však smůla Ruska spočívá nejspíš v tom, že se dokázalo jako jediné postavit zvůli USA a jeho vasalům – skupinám prodejných olympiských struktur, které ač přiznávají, že vyloučily i naprosto čisté sportovce, že „náhodu“ ztratily americké vzorky od roku 1989, ale dokázaly sáhnout i k tak ubohému kroku, že vyloučily naprosto čisté handicapované sportovce, jen aby umožnily Američanům „poctivě“ vyhrát.

Německé listy, které mluví o „ubohosti“ zřejmě neumějí navíc ani počítat, protože to „ubohé“ Rusko získalo o 28! medailí více, než Německo, uraženě štěkající u olympijského plotu do zad Ruska. Jistě, to čtvrté místo Ruska mohlo být jeho, kdyby se ruští olympionici nezúčastnili her vůbec.

A jestli lze mluvit o ubohosti, pak to se to rozhodně nevztahuje k Ruské federaci, která v boji i s touto špinavou arogancí, vyšla jako morální i mravní vítěz. Spíše to vypadá na ubohou pomstu Američanů za jejich propadák v Sýrii v boji s terorismem. Musela snad právě kvůli tomuto „vítězství“  být sesazená a lživě obivněná brazilská prezidentka Dilma, protože by takové podrazy určitě nenechala bez odezvy? Další ubohost, která ještě určitě vyplave na světlo světa. Olympijske struktury zavraždily olympijskou ideu tak, jak to nedkázalo ani hitlerovské Německo.

To myšlenka Olympiských her skončila hvězdopruhou ubohostí. Medaile znehodnocené ve všech disciplínách, v nichž nesměli bojovat ruští čistí sportovci. Po ukonční her musel MOK přiznat, že všichni zúčastnění ruští sportovci byli „čistí“. Což se o některých výpravách rozhodně říct nedalo.

 

 

Комментарии закрыты.

Реклама
Реклама