Рубрики | Nezařazené, Zprávy

Метки | , ,

Zchudlý Krym aneb kdo je Reuters ?

29 srpna 2016, Hana Palánová

Na FB jsem v jedné skupině narazila na tento článek : Zchudlý Krym vystřízlivěl. Podívala jsem se na autora tohoto článku a ukázalo se, že jde o známou agenturu Reuters.

Je to ta samá agentura, která v případě brexitu vydávala prohlášení typu: Brexit – chaos, který pocítí celý svět! Svět nepocítil nic a v samotné Velké Británii šok skutečně nastal, ale přesně opačný.

Maloobchodní tržby rostou nejrychleji za posledních 14 let, počet žadatelů o podporu v nezaměstnanosti se snižuje, mzdy rostou…… !

V KRymu pusto prázdno, nikde ani živáčka.

  V Krymu pusto prázdno, nikde ani živáčka.

Jestliže tedy agentura Reuters vydala takový článek i o Krymu, je to spíše než zmíněný horor, který popisuje, zjevný důkaz toho, že se Krymu a jeho občanům vede dobře.

Jistě, nikdo nemluví o dokonalém stavu a určitě všechno chce svůj čas i na Krymu, ale výpovědi těch, kdo na Krym zavítali osobně svědčí o tom, že se lidé na poloostrově v referendu rozhodli správně.

 

 


———————————–

Oficiální údaje: V porovnání s rokem minulým  k 29. červenci t.r. navštívilo podle ruské tiskové agentury Interfax, s odvoláním na výbor lázeňství a turistiky Krymského parlamentu o 26 % více turistů, než v roce minulém. Celkem v roce 2015 navštívily Krym 4  miliony turistů, v letošním roce očekávají Krymčané 6 milionů turistů.

I tak se dají nafotit prázdné pláže - v 7 ráno

        I tak se dají nafotit prázdné pláže – v 7 hodin ráno

 

Комментарии закрыты.

Реклама
Реклама